Levensloop Hasselt op 4 en 5 mei 2024 op Domein Kiewit en Schaatsbaan

Standaard

Levensloop Hasselt voor de strijd tegen kanker vindt op 4 en 5 mei 2024 simultaan plaats op het Domein Kiewit langs de Putvennestraat en op de schaatsbaan langs de Gouverneur Verwilghensingel.

24 uur lopen en wandelen in estafette gebeurt op Domein Kiewit, geschaatst tijdens een evenlange schaatsmarathon op de schaatsbaan in organisatie van ijshockeyclub Haskey. De simultane start is zaterdag vanaf 17u en stop ’s anderendaags om 17u.

In Kiewit wordt gestart vanaf 17u met de openingsceremonie. De kaarsjesprocessie voor aan kanker overleden dierbaren, mensen in kankerbehandeling en genezenen is er vanaf 22u. De laatste ereronde van de slotceremonie is op zondag vanaf 16u30. Infomarkt, eet- en drankstandjes zijn voorzien.

Op 30 april 2024 rond 11u staan er al 1282 deelnemers, 29 teams en 111 vechters op de teller en is er al meer dan 50.000 euro voor Levensloop Hasselt tot nu toe ingezameld. Individuele wandelaars kunnen zich ook nog inschrijven voor 10 euro bij het team Los maar samen sterk! of bij een ander team naar keuze. Inschrijven kan hier nog.

De opbrengst van alle Levenslopen 2024 gaat naar Stichting Tegen Kanker, die het verder verdeeld.

Nu maar hopen dat de weergoden Levensloop Hasselt gunstig gezind blijven!

https://www.levensloop.be/relays/hasselt-2024

https://www.facebook.com/LevensloopHasselt

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.