Kiewit Zomert start vanaf 26 juni 2022 voor zomerlang activiteiten op Domein Kiewit

Standaard

Op 26 juni 2022 geeft Domein Kiewit het startschot voor Kiewit Zomert, een gloednieuw duurzaam familiefestival met animatie, muziek en theater. Kiewit Zomert geeft de aftrap voor een zomer vol activiteiten op het domein. Met zomerkampjes, verrassende (luister)wandelingen in de omliggende natuur,een speurtocht of de succesvolle openluchtfilms die dit jaar een vervolg krijgen, kan je elke dag wel hier terecht voor een ontspannende zomervakantie in eigen stad. Natuurbelevingsactiviteiten staan de ganse zomer centraal tijdens Kiewit Zomert. Schepen Derya Erdogan en domeincoördinator Sien Stassen kijken er ook naar uit.

Vroege vogels kunnen vanaf 11u producten van locale ambachtslui en creatievelingen ontdekken tijdens een ambachten- en creamarkt. Straatmuzikanten zorgen voor extra sfeer en Balancirk daagt je uit om de circusartiest in jezelf te ontdekken. Namiddag ligt de focus nog meer op kinderen. Bouwen met bamboe, een bijzondere natuurlijke knikkerbaan ontwerpen of je verbeelding aan het werk zetten tijdens een ritje op De Mallemolen: plezier en verwondering gegarandeerd!

Tussen 14u en 15u30 is de omgeving van de parkvijver dan weer het decor voor een uniek stukje verteltheater. Genieten van een hapje en drankje kan je door je eigen picknick mee te brengen of door op voorhand een mand vol lekkers te bestellen bij Koe-Vert.

Toegang tot Kiewit Zomert is gratis.

Alle activiteiten van Kiewit Zomert vind je hier terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.