Garage Bruyninx Hasselt is volledig verhuisd naar Hellebeemden UPDATE

Standaard

Sinds 18 februari 2019 heeft Garage Bruyninx het hele wagenaanbod van Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional en Jeep in twee showrooms en herstelplaats verhuisd van de Sint-Truidersteenweg naar de Hellebeemden 2. De Q8-shop is ook gesloten. Enkel de Q8-benzinepomp werkt nog. Naast een vestiging in Hellebeemden heeft Group Bruyninx nog een verkoopvestiging aan de Lindsebaan 110 in Pelt. Garage Bruyninx is dagelijks open tussen 9u30 en 19u, zaterdag tot 17u en zondag gesloten. De verlaten commerciële ruimte staat leeg.

Alles is nu gecentraliseerd

“FCA Bruyninx (Fiat/Alfa Romeo/Jeep/Abarth) is inderdaad helemaal verhuisd naar Hellebeemden 2. Daardoor zijn alle merken van de Bruyninx-groep in Hasselt nu gecentraliseerd op Hellebeemden. Garage Bruyninx zat sinds 1963 op de Sint-Truidersteenweg. Door de verhuis naar de nieuwe vestiging kan het complete FCA-gamma terug mooi gepresenteerd worden in de showroom die ze verdient én kunnen de klanten van Bruyninx verder geholpen worden in een aangename, kwalitatieve omgeving. De klant kan er volledig onder gedompeld worden in de wereld van Fiat, Abarth, Alfa Romeo en Jeep,” aldus Eline Bruyninx.

“De locatie aan de Sint-Truidersteenweg is eigendom van de familie Bruyninx (de gebroeders Pol & Ward). Zij bekijken momenteel verschillende opties voor de herbestemming van het gebouw. Het Q8-tankstation blijft sowieso geopend,” besluit ze.

https://www.garage-bruyninx.be

Advertenties

Een gedachte over “Garage Bruyninx Hasselt is volledig verhuisd naar Hellebeemden UPDATE

  1. Proficiat met de verhuis van mijn eerste echte werkgever na mijn legerdienst waar ik 5 mooie jaren heb gewerkt. Het idee om alle garages naar Hellebeemden te verhuizen bestond al toen wijlen Cyriel Bruyninx nog leefde en is nu gerealiseerd.. veel succes aan de hele ploeg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.