Testdagen groepsaankopen fietsen op 16 en 17 februari 2019 in Hasselt

Standaard

groepsaankoop_fietsen

Op zaterdag 16 en zondag 17 februari 2019, telkens tussen 10 en 16u, zijn er testdagen voor de ingeschrevenen voor de Hasseltse groepsaankoop van elektrische fietsen op de Centrale Werkplaatsen aan de Hellebeemden. Daarna kan iedereen vrij kan beslissen of hij of zij een elektrische fiets aankoopt. Er is geen verplichting en inschrijven blijft nog steeds mogelijk voor iedereen die woont werkt of studeert in Hasselt.

Zo’n 3500 Hasselaren schreven zich in voor de groepsaankoop van een elektrische fiets bij het Hasselts stadsbestuur. Intussen is er een mooi aanbod fietsen aan interessante prijzen geselecteerd door experts, burgers en eindbeoordeling van Test-Aankoop op basis van de beste prijs/kwaliteit.

Het aanbod is goedkoper dan de officiële marktprijs van de aangeboden merken van elektrische herenfiets, elektrische damesfiets, elektrische bakfiets, elektrische step en niet-elektrische plooifiets in standaardmaten een aantal kleuren met naservice van Hasseltse fietshandelaars.

Voordeelprijs tot eind februari 2019

Registratie via de module van Test-Aankoop is volledig vrijblijvend. “Hasselaren kunnen via de website de modellen leren kennen en live gaan testen”, onderstreept schepen Joost Venken. “Allemaal vrijblijvend. Pas als de droomfiets erbij zit, mag de Hasselaar via hetzelfde platform overgaan tot aankoop, door zijn model en andere gevraagde specificaties over te maken. Test-Aankoop activeert dan de bestelling bij de producenten en verdelers. De voordeelprijs geldt tot eind februari 2019. De levering gebeurt in de lente 2019.”

https://www.hasselt.be/groepsaankoop

https://www.test-aankoop.be/mobiliteit/fietsen/koopgids/koopgids-elektrische-fiets

Advertenties

2 gedachtes over “Testdagen groepsaankopen fietsen op 16 en 17 februari 2019 in Hasselt

  1. Ingrid Bauwens

    Beste Is er een grondige theoretische info voorzien. Graag fan ook grondigeuitleg over zwaarte batterij,ligging motor…….. Zo is het pas mogelijk een doordachte keuze te maken. Graag bericht Vriendelijke groeten Ingrid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.