De Serre Hasselt blijft open tot eind april 2019

Standaard

Op de benedenverdieping en eerste etage van het voormalige stedelijk administratief centrum op het Hasseltse Groenplein kunnen jongeren en jongvolwassen tussen 16 en 35 jaar vijf dagen per week terecht om hun ding te doen op gebied van creativiteit in De Serre, die open blijft tot voorlopig eind april 2019. Niels en Cas werken voor de vzw De Serre en staan in samen met de hulp van talrijke vrijwilligers voor het goede verloop en de organisatie van De Serre.

“Er was een duidelijke nood aan een ontmoetingsplek voor deze doelgroep, waar ze hun creatief ei kwijt kunnen. Zin in creativiteit onder jongeren en jongvolwassenen uit zich in bezigheden van muziek, toneel, indoor skaten, alternatieve beurzen of gewoon vertoeven in de knusse inrichting met onder andere de bartoog met veel soorten frisdranken en enkele bieren, een plaats om te luisteren naar muziek en chillen in op een kruk of in een zetel,” aldus Niels.  

Programma

“In een notendop is er ’s woensdags tussen 11 en 22u tijd voor allerhande workshops, ’s donderdags tussen 11 en 22u onder andere apero om aansluitend verder uit te gaan in bvb. Café Café, ’s vrijdags tussen 11 en 23u en ’s zaterdags tussen 12 en 22u is er avondverblijf met bvb. deejaysets van jong talent, en ’s zondags tussen 12 en 20u is het de beurt aan alternatieve markten,” zegt Cas.

Tachtig studeerplaatsen worden in De Serre voorzien voor de Blokbar voor studenten tussen 18 december 2018 en 11 januari 2019, dagelijks tussen 9 en 21u, met regelmatig avondontspanning en -animatie.

https://www.facebook.com/deserrehasselt

https://www.instagram.com/de-serre-hasselt

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.