Modegewijs Hasselt & Hasselt In The Mood op 10 november 2018

Standaard

modeshow 5

Zaterdag 10 november 2018 is het groot feest in de Hasseltse binnenstad. Eerst is er tussen 12 en 18u Modegewijs met swishingparty tussen 12 en 15u en modeshows om 13u30, 15 en 17u op drie verschillende lokaties. Daarna komt de jazzkroegentocht Hasselt In The Mood in 29 horecazaken tussen 19 en 23u terug tot leven.

Op de switchingparty tussen 12 en 15u kan je terecht voor de ruil van jouw miskopen ter hoogte van het Modemuseum en Holiday Inn aan de Groene Boulevard. Op de hoek van de Aldestraat met de OLV-straat, halverwege de Demerstraat en in de Kortstraat lopen dan weer evenveel modeshows van 18 Hasseltse boetieks voor zowel heren- en dames- als kindermode met onder andere 15 volwassen modellen om 13u30, 15u en 17u. In elk van de vier stadsdelen valt dan iets te beleven. Bij slecht weer gaat Modegewijs indoor.

In de avonduren tussen 19 en 23u wordt de jazzkroegentocht opnieuw boven het stof gehaald. In zo eventjes 29 horecazaken zorgen evenveel jazzartiesten en -groepen in verschillende jazzstijlen voor de nodige ambiance.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.