Fietsbib Hasselt op Wielekes voor leenfietsen op maat tussen 2 en 12 jaar vanaf december 2018

Standaard

fietsbib hasselt op wielekens

Telkens op de tweede woensdag van de maand met start op 12 december 2018 tussen 15 en 17u in de Hasseltse Rodenbachstraat en telkens op de vierde zaterdag van de maand met aanvang op 22 december 2018 tussen 10 en 12u in repaircafé van Hasselt-Centrum in het Vrijzinnig Ontmoetingscentrum in de Rodenbachstraat kunnen kinderen tussen 2 en 12 jaar fietsen op hun maat komen lenen tegen abonnementsbijdrage van 30 euro per jaar.

De ontlening gebeurt net als in een boekenbibliotheek: gewoon fiets inleveren en je andere op jouw maat staat klaar. Initiatiefnemers van Fietsbib Hasselt op Wieletjes zijn Béatrice Cosemans, Stien Stassen en Katrien Swennen.

Voor de werking van Fietsbib Hasselt op Wielekes zijn de organisatoren nog op zoek naar vrijwilligers om de zaak één keer per maand open te houden en om de fietsen achter de schermen te repareren en te onderhouden. Ook zijn velo’s van loopfiets tot kinderfiets nog steeds welkom bij Fietsbib Hasselt op Wielekes.  Geïnteresseerd? Neem dan contact op via mail naar fietsbibhasselt@gmail.com of op 0498/57 26 50.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.