Theater op de Markt 2018 strijkt neer tussen 9 en 12 augustus 2018 in Hasselt

Standaard

theater op de markt 2018

Vier dagen al dan niet betalende straat-, circus- en locatietheater tussen 9 en 12 augustus 2018 op bekende en minder bekende locaties en een circusdorp in het Kapermolenpark met namen van genomeerde artiesten en gezelschappen en nieuw talent uit binnen- en buitenland en een programma voor jong en oud: dat is weer de affiche van het tweejaarlijks festival Theater op de Markt 2018 voor de achttiende keer.

Zowel bekende Vlaamse namen, zoals Studio Orka en Comp. Marius, als heel wat international gezelschappen, zoals het Franse familiecircus Le P’tit Cirk staan geprogrammeerd. Naast het traditionele slotvuurwerk laat Compagnie Quidams (FR) met FierS à Cheval metershoge paarden paraderen door de stad. Metershoog en binnen handbereik is ook de afstand tussen hemel en maan met de act van Museum of the Moon van Luke Jerram (VK).

Het programma biedt voor elk wat wils en is digitaal hier te raadplegen of in papieren versie verkrijgbaar bij Toerisme Hasselt. Tickets kan je hier bestellen en online printen. Tickets kunnen ook gereserveerd worden op 011/80 50 12 en afgehaald in het secretariaat in Hasselt.

Het secretariaat met kassa voor rechtstreekse ticketverkoop en informatie in de Congostraat aan het Dusartplein is open vanaf 6 augustus 2018 tot en met 8 augustus 2018, dagelijks tussen 10 en 18u, en tijdens de festivaldagen tot en met 12 augustus 2018, dagelijks tussen 10u en middernacht. De prijzen van de tickets voor voorstellingen schommelen tussen 3 en 20 euro.

https://www.theateropdemarkt.be

https://www.facebook.com/theateropdemarkt

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.