Schepen Habib El Ouakili communiceert vreemd UPDATE

Standaard

habib el ouakili

“Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Lorem ipsum dolor”, staat er onder de knoppen van mobiliteit, sport en parkeren op schepen Habib El Ouakili’s website. We vinden dat wel een rare manier om met Hasselaren te communiceren. Iemand een idee wat dan kan betekenen? Of is de site misschien gehackt?

“Latijnse teksten die men gebruikt om een website te testen zonder dat de echte tekst al is toegevoegd. Komt heel erg slordig over dwz websitestructuur is klaar maar nog geen inhoud toegevoegd”, is de uitleg van Gerard Gielen op Facebook.

Schepen Habib El Ouakili geeft de volgende uitleg: “Mijn broer is bezig om mijn website een ander ontwerp aan het geven en hij zal wellicht vergeten zijn om de site offline te halen, zo hij gezegd had. Bedankt voor het melden van deze slordigheid op mijn webstek. Ik ga hem dadelijk bellen om het euvel op te lossen”.

http://www.habibelouakili.be

Advertenties

Een gedachte over “Schepen Habib El Ouakili communiceert vreemd UPDATE

  1. Pieter

    Dat lijkt mij ‘lorem ipsum’-tekst. Wikipedia heeft er een mooie uitleg voor, maar het is een soort van nep-Latijn zonder echte betekenis dat vaak door designers gebruikt wordt in onafgewerkte ontwerpen. Zo kunnen ze een website ontwerpen zonder op voorhand de definitieve tekst te hebben.

    Waarschijnlijk een tijdelijke tekst die iemand vergat weg te halen dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.