Na Teleblok van CM is het nu beurt aan De Voorzorg bij PXL Hogeschool voor herkansersondersteuning bij herexamens

Standaard

pxl blok a

Na de ondersteuning van studenten voor de eerste zit door Teleblok van het CM kunnen herkansers tot en met 8 september 2017  in gebouw A bij de bibliotheek in de PXL Hogeschool terecht voor voor speciale relaxatiecursussen in samenwerking met De Voorzorg. Hier worden technieken gegeven en uitgelegd om de student op hun gemak te stellen tijdens al dan niet onvermijdelijke stressmomenten in de blok. Onder andere handmassage en technieken van yoga kunnen helpen.

Ook zijn er in deze periode steeds een summercoach voor persoonlijke studentenbegeleiding en summerbuddy’s of geslaagde medestudenten voor vakinhoudelijke begeleiding van de herkansers. De summercoach Bea is ook bereikbaar via chat, voor wie thuis studeert en vragen heeft voor ondersteuning.

De bibliotheek is elke werkdag tussen 9 en 20u open tot en met 14 augustus 2017 & tussen 8u30 en 22u tussen 16 augustus 2017 en 8 september 2017. Op dinsdag 14 augustus 2017 is de bibliotheek gesloten.

“Door samen te werken met zowel Teleblok van de CM en als met De Voorzorg ter ondersteuning van studenten in de blokperiode bekent de hogeschool geen kleur, maar is ze wel veelkleurig”, besluit algemeen directeur, Ben Lambrechts. “Exacte cijfers van de herkansers zijn er nog niet beschikbaar, maar zeker meer dan 50% van de studenten in alle opleidingen bij de PXL heeft herexamen”, zegt Heidi Croes, directeur van onderwijs en studentenbeleid. 

http://www.pxl.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.