Hasselt ontdekken op trendy, exclusieve of alternatieve manier met tips van stadsambassadeurs

Standaard

ontdekkingskaarten

Toerisme Hasselt heeft drie nieuwe brochures met plannetjes in de rekken liggen om het gezellige commerciële hart van Hasselt op een trendy, exclusief of alternatief parcours met passende adresjes te ontdekken. Leuke aanbevelingen van stadsambassadeurs vergezellen je in de ontdekkingstocht door Hasselt. De drie brochures liggen gratis voor het grijpen van geïnteresseerden, bezoekers en toeristen bij Toerisme Hasselt. Zaken die niet zijn opgenomen in één van de drie ontdekkingskaarten, zitten in de inhoud van het plannetje van de smaakroute, dat eveneens gratis verkrijgbaar is bij Toerisme Hasselt.

Trendy Hasselt zijn niet alleen de alom bekende winkels in de hoofdwinkelstraten, maar ook de hippe loungebars en restaurants in de zijstraten. Het plan is ideaal voor modebewuste shoppers op zoek naar nieuwe modetrends in vertrouwde en betaalbare winkels of naar enkele eigentijdse adresjes.

Het exclusief smaakje van Hasselt kan je in en rond de Kapelstraat vinden. Hier zijn boetiekjes en winkels van bekende modeontwerpers gehuisvest. Op zoek naar unieke designerstukken, grote merknamen en kostuums op maat, dan is deze buurt geknipt voor jou.

Wie kiest om alternatieve adressen te ontdekken, moet zich begeven naar in en rond de omgeving van de Dorpsstraat. Hier vind je zaken die niet meedoen aan de commerciële mainstream, maar wel de buurt waar iedereen zijn eigen ideeën aan de buitenwereld toont.

http://www.visithasselt.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s