Hogeschool PXL proclameert tweede lading bachelors op 2 juli 2017

Standaard

Aan de tweede lading bachelors aan de Hasseltse PXL werden op zondag 2 juli 2017 de diploma’s uitgereikt na drie jaar hogeschoolonderwijs. Voor de fotoshoot verzamelden de afgestudeerden op de trappen van Kinepolis Hasselt.

Volgende opleidingen kwamen aan bod: Creatieve therapie, Intensieve zorg en spoedgevallen, Interdisciplinaire ouderenzorg, Zorgmanagement bij PXL Healthcare, Rechtspraktijk, Marketing, Logistiek management, Accountancy-fiscaliteit, Financie- en verzekeringswezen, Taxes & management accounting, Bedrijfsvertaler-tolk, Management assistent, Medical management assistent bij PXL Business, Bouw, Elektromechanica, Electronica-ICT, Agro- en biotechnologie bij PXL Tech, Sociaal werk bij PXL Social Work.

Fotograaf Luc Daelemans van HBVL was mooi op tijd. Na het artikel van gisteren had hij zijn wekker een half uur vroeger laten rinkelen om uit bed te stappen. De batterijen van de megafoon waren nog altijd geladen, toen Ben Lambrechts en Kenneth Raemakers er gebruik van maakten. Tijdens de fotoshoot werd Ben Lambrechts afgeleid door een muis, die zich zo snel mogelijk uit de voeten maakte. TVL-journaliste Ornella Schreurs was bijzonder actief met de camera. En het mooiste is, dat heel veel in de watten gelegde afgestudeerden al een job met contract in handen hebben en zich zo kortelings kunnen vervoegen in de arbeidsmarkt.

Proficiat en prettige vakantie!

http://www.pxl.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.