Sportnacht van Vrouw Hasselt verwelkomt op 2 juni 2017 only sisters, no misters

Standaard

Op vrijdag 2 juni 2017 tussen 17u en middernacht organiseert de stedelijke Sportdienst van Hasselt voor de achtste keer de Sportnacht van de Vrouw in de Alverbergsporthal. De organisatie hoopt op mooi weer en de recordopkomst van 800 enthousiaste sportieve vrouwen van vorig jaar te verbeteren. Voor elke dame is er wat wils in het sportaanbod.

Voor 5 euro aan de kassa kan iedere vrouw deelnemen aan sessies van telkens 30 minuten van meer dan dertig verschillende sporten, verspreid over acht zalen. Keuze te over uit een selectie van volgende disciplines: bootcamp, piloxing, bollywood, zumba, bodycontrol, jazzdance, salsation, bokwa, nia en paaldansen, maar ook rustigere sporten zoals pilates en yoga zitten in het aanbod, maar ook een tennisles bij de buren van tennisclub Excelsior hoort bij de mogelijkheden.

Cava’s, cocktails en mocktails met een gezond hapje horen er ook bij. De vrouwen kunnen ook kiezen voor een VIP-bahandeling, maar dan betalen ze wel 13 euro aan de kassa voor inkom, exclusief sporttopje en glaasje cava. Elke deelneemster ontvangt een leuke goodiebag en elk uur worden waardevolle prijzen uitgeloot onder de aanwezigen.

Voorinschrijven kan ook op sport@hasselt.be of op 011/23 94 50 en kost 4 euro voor normale inkom of 11 euro voor de VIP-behandeling.

http://www.hasselt.be/sport

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s