Zonnestudio Body Heat Hasselt verhuist begin juli 2017 naar pand naast Presque

Standaard

Zonnestudio Body Heat van Philippe Dehasque op het Hasseltse Molenpoortplein is recent uitgeroepen door Test Aankoop tot één van de beste solaria van het land op gebied van kwaliteit en veiligheid met een notering van 16 op 20. Begin juli 2017 staat de verhuis naar het 50 meter verder gelegen pand naast Presque gepland, met 6 of 7 zonnebanken met nieuwe lampen, nagelstudio en andullatiebank.

“Onze zonnestudio was toe aan een upgrade. We hebben dan ook op eigen initiatief de huur op laten zeggen”, begint Philippe Dehasque zijn verhaal. Body Heat is niet zomaar een zonnestudio, maar behoort tot één van de beste studio’s van het land. “Niet abnormaal”, lacht de uitbater. “We investeren steeds in nieuw materiaal en werken met een speciaal systeem, waardoor het paspoort gelinkt kan worden en hierdoor misbruiken uit den boze zijn. Het systeem is ingesteld zoals de wetgever ons voorschrijft dat we moeten handelen”.

Dit heeft testaankoop ook kunnen opmerken en de mistery shopper beloonde hen met een 16/20. “Een goede score maar voor ons een reden om nog meer in te zetten op het correct informeren van de klant. We zullen in de toekomst een infomap voorzien voor onze klanten en toekomstige klanten waar de regels goed worden uitgelegd”, gaat Dehasque verder.

Je kan in de studio ook terecht voor de andullatietherapie en er is een nagelstyliste aanwezig. Heeft Body Heat nog uitbreidingsplannen en kunnen ze hun aanbod nog veruimen? “Jazeker, maar hierover kan ik helaas nog niets meer vertellen. Belangrijk is dat we streven naar een gezonde omgeving, waar de klant tot rust kan komen”.

Body Heat is de referentie studio bij uitstek en zet in op kwaliteit (Ergoline), betrouwbaarheid, correcte begeleiding (no nonsens) en uitmunde hygiëne.

https://www.facebook.com/bodyheatzonnestudio

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.