Beurs voor vakantiepret voor mensen met beperkt budget op 4 februari 2017 in Hasselt

Standaard

horizont-vzw-1

In het CC  van Hasselt stelt Horizont vzw op zaterdag 4 februari 2017 tussen 13 en 16u haar betaalbare vakantie-aanbod van 2017 voor. Infostanden over de verschillende reizen, kinder- en volwassenanimatie en de aanwezigheid van het Steunpunt Vakantieparticipatie maken van de beurs zelf een feestelijk evenement.

Naast het aanbod van begeleide groepsreizen worden ook Rap op Stap en de vertrekkensklare vakanties voor sociale organisaties voorgesteld. De vorige editie van de vakantiebeurs trok meer dan 300 bezoekers. Ook in 2017 liggen de bestemmingen in binnen- als buitenland.

Horizont vzw organiseert al vijftien jaar betaalbare vakanties voor mensen met een beperkt budget. Daarnaast biedt het sinds tien jaar betaalbare vrijetijdsactiviteiten aan via Rap Op Stap-kantoren. De noodzaak hieraan is groot. Vorig jaar werden er via Rap op Stap meer dan 10.000 vrijetijdsactiviteiten geboekt. 237 individuele deelnemers en 401 deelnemers uit sociale organisaties genoten dankzij Horizont vzw van een droomvakantie.

http://www.horizontvzw.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s