Hogevijf Lokaal Dienstencentrum Campus Banneux start werking vanaf 1 maart 2017

Standaard

campus-banneux

Vooraleer Hogevijf Lokaal Dienstencentrum Campus Banneux als gloednieuw dagactiviteitencentrum op 1 maart 2017 met de werking van start gaat in de Hadewijchlaan in de Hasseltse Banneuxwijk, openen Woonzorgcentrum en Dagverzorgingscentrum in dezelfde blok al op 15 februari 2017.

Het Lokaal Dienstencentrum Campus Banneux is elke weekdag tussen 9 en 17u geopend met dagelijks warme maaltijden uit de Jessaziekenhuiskeuken op inschrijving op voorhand. Het centrum is toegankelijk door iedereen. De eerste drie maanden vinden er slechts drie activiteiten geplaatst: kookworkshop, bloemschikken en turnen voor senioren. Campus Banneux is telefonisch bereikbaar op 011/88 83 83.

Hogevijf Lokaal Dienstencentrum Campus Stadspark is al actief sinds april 2016 in een nieuwbouw aan het CC Hasselt. Het is een samengaan van dienstencentra ’t Park en De Boelvaar. In tegenstelling tot Campus Banneux zijn er meer activiteiten en is het in het weekend ook geopend.

Ook op 15 februari 2017 opent de nieuwbouw van Hogevijf Woonzorgcentrum en Dagverzorgingscentrum aan de Zeven-Septemberlaan, alsook de seniorenwoningen – voorheen Parkresidentie. De renovatie van de groep van assistentiewoningen in de Rederijkersstraat – voorheen De Gouden Regen – is ook voor die datum voltooid. Voor de groep van assistentiewoningen in de Alfons Jeurissen is het hard doorwerken om ze tegen half februari 2017 gebruiksklaar te hebben.

http://www.hasselt.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.