Studenten Muziekmanagement brengen Warmste Week op 13 december 2016 naar Hasselt

Standaard

kotvolume-2016

Ten voordele van de Warmste Week van Studio Brussel organiseren de eerstejaarsstudenten Muziekmanagement aan PXL-Music een reeks concerten onder de naam ‘Kotvolume’. Op dinsdag 13 december 2016 vanaf 18u45 worden er negen akoestische sets gehouden in de kamers van de studenten zelf. Headliners zijn Byron Bay, Stoomboot en Jente Pironet van Portland, daarna verplaatst het feest zich naar Café Café met Get Off My Shoes. De opbrengst van het showcasefestival gaat integraal naar Music Fund.

Muziekliefhebbers drie bands kiezen om daarvan een intiem concert mee te pikken. Via drie rondes die de bezoeker zelf kan invullen, ontstaat er zo een persoonlijk parcours tussen de verschillende locaties.

Onder andere Byron Bay, Stoomboot, Jente Pironet van Portland en Folie Douce komen er een akoestische set brengen. Verder staan nog Phoenix Ashes, Antoinette, Gustav Leo, Low Land Home en Raman op het programma. Elke set duurt een half uur, waarna er doorgeschoven wordt naar een andere locatie.

Nadien kunnen de bezoekers terecht in Café Café voor een optreden van Get Off My Shoes, gevolgd door de DJ’s Dominico, Ralpheus en een exclusieve set van Adriaan en de Boze Wolf.

De volledige opbrengst van Kotvolume gaat naar Music Fund, een humanitair project dat ondersteuning biedt aan muzikanten en muziekschooltjes in conflictgebieden en ontwikkelingslanden. De organisatie verzamelt instrumenten, repareert ze en geeft ze een tweede leven. Dit verdeeld over 16 projecten in Afrika, het Midden-Oosten en Centraal-Amerika. Tevens biedt Music Fund ook opleidingen aan voor instrumentenbouwers en biedt hen de kans om hun kennis en vaardigheden te delen.

Gert Stinckens, departementshoofd PXL-Music, is verheugd met dit initiatief. “Kotvolume past perfect binnen de X-factor van Hogeschool PXL: gepassioneerde studenten die samen een uniek project uitwerken ter ondersteuning van een internationale én humanitaire organisatie. Ik hoop alleen maar dat ze hun kot tijdig gekuist hebben.“

Een ticket voor 3 kotconcerten kost 6 euro, voor 9 euro krijgen de bezoekers ook toegang tot de afterparty in Café Café. De concertadressen worden pas zichtbaar na boeking van je ticket. Enkel de laatste dag staat alle adressen open voor last minuteboekers.

http://www.kotvolume.be

Foto Youtube

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s