Inspecteur Leen Poelmans is nieuwe studenteninspecteur van Hasselt

Standaard

leen-poelmans

Inspecteur Leen Poelmans is sinds kort de nieuwe studenteninspecteur van Hasselt. Samen met inspecteur Elfi Nijssen, die Diepenbeek voor haar rekening neemt, staat ze de studenten in onze politiezone voortaan met raad en daad bij.

Inspecteur Leen Poelmans maakt sinds 1 september 2016 deel uit van de politie Limburg Regio Hoofdstad. Hiervoor werkte ze voor de lokale politie Leuven. Binnen de politie LRH wordt ze de nieuwe studenteninspecteur van Hasselt.

“Hasseltse studenten kunnen met al hun vragen en problemen bij mij terecht,” vertelt inspecteur Poelmans. “Ik zal hen zoveel mogelijk zelf helpen of indien nodig doorverwijzen. Dit kan gaan van kleine aangiftes zoals van een gestolen fiets tot allerlei vragen over bijvoorbeeld overlast of het veilig organiseren van een fuif. Voor het overige wil ik vooral erg aanwezig en aanspreekbaar zijn, zowel voor de hogescholen en de universiteit als voor de studenten zelf. Studenten van Hogeschool PXL, Hogeschool UCLL en Universiteit Hasselt zullen mij dus zeker regelmatig aantreffen in de gangen of in de cafetaria.”

Begin volgend jaar zal inspecteur Poelmans haar intrek nemen in een lokaaltje aan de Elfde Liniestraat, campus PXL. Je kan haar bereiken op haar persoonlijke gsm met het nummer 0471 88 91 19 of per e-mail op studenten@politielrh.be of leen.poelmans@politielrh.be. Samen met inspecteur Elfi Nijssen beheert ze ook de Facebook-pagina ‘Studentenpolitie LRH’ en het Twitter-account ‘@StudentenLRH’.

http://www.politielrh.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s