Stem voor Sint-Vincentius Kuringen ’t Gebaar voor geldelijke steun bij Stichting Carrefour Solidariteit

Standaard

gebaar

Nog 21 dagen kan je stemmen voor Sint-Vincentius Kuringen ’t Gebaar om een deel van de meer dan 250.000 euro van de Stichting Carrefour Solidariteit te kunnen winnen ter ondersteuning van de voedselhulp. Er wordt gewerkt met rankings van hypermarkten en market-supermarkten. ’t Gebaar Kuringen – de oudste Sint-Vincentiusgenootschap van België – wordt gesteund door Carrefour hypermarkt Kuringen en verrassend staan ze voorlopig op de eerste plaats met nog drie weken stemming te gaan in de Solidariteitsklik. 

’t Gebaar biedt hulp aan mensen die het nodig hebben. De vrijwilligers proberen mensen in moeilijkheden te helpen wanneer overheden geen hulp kunnen bieden. Sint-Vincentius helpt met voedselpakketten, kleding, financiële steun en met een luisterend oor. Om de verdeling van groenten, fruit en verse voedingsproducten te optimaliseren, heeft de vzw rekken nodig conform het Euro Pool-systeem. Zo kan de vereniging meer producten opslaan en de hulpbehoevende mensen gerichter helpen tijdens de voedselbedeling.

Dus beste lezers, jullie kunnen Sint-Vincentius Kuringen ’t Gebaar een enorme dienst bewijzen door jouw stem uit te brengen op https://solidariteitsklik.be.carrefour.eu/ranking.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s