Delphine Boël aanwezig op 27 oktober 2016 in Eastmen Gallery Hasselt

Standaard

delphine-boel-1

Voor haar nieuwe expo Love Life te openen in de Eastmen Gallery aan de Hasseltse Zuivelmarkt op donderdag 27 oktober 2016 is Delphine Boël persoonlijk aanwezig tussen 18 en 20u. De tentoonstelling loopt tot 7 januari 2017.

Onlangs kwam zij weer in de mediabelangstelling met het nieuws dat Koning Albert 2 moet verschijnen voor de rechter samen met haar vader Jacques Boël en moeder Sybille de Selys Longchamps in februari 2017. Delphine Boël wil een gerechtelijk vonnis bekomen, dat Koning Albert 2 haar echte vader is. Een gerechtelijk afgedwongen vonnis, meer niet.

http://www.eastmengallery.be

2 gedachtes over “Delphine Boël aanwezig op 27 oktober 2016 in Eastmen Gallery Hasselt

  1. Mark Claesen

    Ik vond deze tentoonstelling zeer goed, maar wat klein. Er waren niet veel kunstwerken te zien, en er werd geen uitleg gegeven. Maar de dingen die ik zag, waren wel mooi. Als ik ervoor moest betalen, zou ik het niet aanraden, maar omdat het gratis was, zou ik zeker een kijkje nemen.

  2. Dit was een goede tentoonstelling! zeker aan te raden! als je in de buurt bent moet je zeker eens gaan kijken, het is niet veel, maar wat er te zien is, is goed. Het is gratis, dus zeker gaan kijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s