Boekhandel Grim Hasselt opent op 11 augustus 2016

Standaard

Zaakvoerders Ed Worms en Katelijne Kevelaers openen in aanwezigheid van burgemeester Hilde Claes op donderdag 11 augustus 2016 de onafhankelijke boekhandel Grim op de hoek van de Maastrichter- en Capucienenstraat tegenover Het Stadsmus in Hasselt. Eerder baatten ze succesvol samen het Leuvense boekencafé De Dry Coppen negen jaar uit. Daar verdienden ze hun sporen in het boekenvak. Onder de winkelaars in Leuven bevonden zich vele boekminnende Hasselaars die de komst van een onafhankelijke boekhandel in hun stad zeker zullen verwelkomen. Boekhandel Grims sterke punt zijn de persoonlijke adviezen uit de ervaring van het koppel naar de klanten, iets wat je niet vindt bij grote ketenverkoop en boekenwebshops.

“Grim heeft een uitgebreid en eigentijds aanbod voor alle boekenliefhebbers.   De nadruk ligt op de betere roman: het juiste boek voor de juiste lezer, voor de vrijetijdslezer zowel als voor de onvervalst literatuurverslaafde”, aldus Ed Worms.

“In de kinderafdeling vinden ouders en grootouders alles om kinderen de smaak van het lezen te pakken te doen krijgen.  Er zijn prachtig vormgegeven prentenboeken om samen te lezen,  grappige boeken voor beginnende lezers en de meest meeslepende verhalen van de grootmeesters van de jeugdliteratuur”, vult Katelijne Kevelaers aan. Het stevige literatuuraanbod wordt aangevuld met een assortiment mooie postkaarten en originele cadeautjes, voor al wie van boeken houdt. 

Boekhandel Grim Hasselt is dagelijks open tussen 10u30 en 18u, behalve op zon- en feestdagen.

https://www.facebook.com/boekhandel.grim.hasselt

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s