Praktische info over nieuw Hasselts Kapermolenzwembad

Standaard

nieuw zwembad 4

Volgend weekend is het zover. Dan staat de langverwachte opening van de binnenbaden van het nieuw Hasselts Kapermolenzwembad gepland. Op vrijdagavond 22 juli 2016 gaat de opening door voor de zwemsportverenigingen met een parade. Het grote publiek is vanaf zaterdag 23 juli 2016 om 9u welkom voor een duik in de nieuwe zweminfrastructuur, goed voor 956m² zwemplezier in twee sportbaden, een wildwaterbaan, een golfslagbad en kinderbad in plaats van 476m² in een oud sport- en kinderbad voorheen. Ondertussen is het personeel volop bezig met het wegwerken van schoonheidsfoutjes en details, nadat het stadspersoneel een tijdje geleden de zweminfrastructuur succesvol heeft uitgetest. Ook hebben al meer dan achtduizend geregistreerde Hasselaren zich aangemeld voor een gratis vijfbeurtenzwemkaart in het nieuwe zwemcomplex. Deze gratis beurten blijven geldig tot eind 2016.

Belangrijk is wel om te weten dat er geen privé- of groepszwemlessen worden gegeven in de baden, dat kinderen jongeren dan 10 jaar moet vergezeld zijn van een meezwemmende ouder en de kledingsregels voor de zwemmers heel simple zijn: voor de heren een aanspannende zwembroek of zwemshort tot boven de knie en voor de dames een bikini of badpak. Ballen, luchtmatrassen en ander opblaasbaar drijftuig & koetsen en buggy’s zijn verboden.

Zwembad Kapermolen is dagelijks open tussen 8u30 en 21u, behalve op weekenddagen vanaf 9u. Abonnementhouders kunnen dagelijks er al terecht vanaf 7u, behalve op maan- en weekenddagen. De prijs voor een zwembeurt is zeer democratisch gehouden, normaal 3,50 euro. Kinderen jonger dan 4 jaar mogen gratis zwemmen, die tussen 4 en 18 jaar betalen 2,50 euro en ouder dan 18 jaar 3,50 euro. Schoolzwemmen kost 1 euro, zwemmen in groep 2,50 euro per person, een 20-beurtenkaart 50 euro & een jaarabonnement 260 euro.

Veel zwemplezier!

https://www.hasselt.be/nl/content/nieuw-zwembad

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s