Slogans rond preventie op combi’s politiezone LRH

Standaard

Vanaf 1 juli 2016 staat de slogan ‘Hou je volume in de gaten en je buren kunnen op twee oren slapen’ op de achterruit van de combi’s van de politie Limburg Regio Hoofdstad.

Met deze slogan start de politie Limburg Regio Hoofdstad een preventieactie rond 6 thema’s. Elke twee maanden worden de slogans aangepast naar het thema van die periode. “Door deze banners willen we burgers bewust maken van enkele problemen, hen aanzetten om hun gedrag aan te passen en zo te vermijden dat ze slachtoffer worden,” aldus korpschef Philip Pirard.

Tijdens de zomermaanden werkt de politie rond het thema overlast. Juli en augustus zijn de maanden bij uitstek om tuinfeestjes, barbecues… te organiseren. Met die slogan wil de politie LRH vragen om hierbij rekening te houden met je buren.

In september 2016 wordt de campagne rond veilig schoolverkeer gelanceerd. De slogan op de combi’s zal dan ook veranderen in ‘Hou fiets-, voet- en zebrapad in de gaten en kijk extra uit voor jonge weggebruikers’.

Vanaf november 2016 worden nog acties gevoerd tegen inbraken, alcohol in het verkeer, fietsdiefstallen en sluikstorten. Elk thema zal zichtbaar zijn op de combi’s van de politie Limburg Regio Hoofdstad met een aangepaste banner en slogan.

http://www.politielrh.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.