Infoavond over aanpassing Hasseltse sportinfrastructuur op 27 juni 2016 op Hoger Op Heide Hasselt

Standaard

Tijdens een infomarkt op maandag 27 juni 2016 tussen 18 en 20u in de lokalen van Hoger Op Heide Hasselt in de Banneuxwijk doet het stadsbestuur de plannen uit de doeken voor aanpassing en financiering van sportinfrastructuur van Hoger Op Heide, Herkenrode SK en Torpedo.

De terreinen van VK Heide Kuringen worden vermarkt en met een deel van de opbrengst worden de aanpassingen aan de infrastructuur van Hoger Op Heide gefinancierd, waardoor de activiteiten van de frisbeeclub, voetbalclub Hoger Op Heide en de rugbyclub er gecentraliseerd kunnen worden. De plannen voor Hoger Op Heide komen alvast alleszins op de gemeenteraad van dinsdag 28 juni 2016 ter goedkeuring.

In latere fase worden ook de grond van Sparta Kuringen vermarkt, wordt de infrastructuur van Herkenrode SK in Stokrooie aangepast met een deel van de opgebrachte middelen en vormt dat ook de infrastructuur voor alle ploegen van Herkenrode SK. Tenslotte moet Torpedo verdwijnen uit zijn zonevreemd gebied in de Sint-Martinuswijk om te verhuizen naar de terreinen met nieuwe infrastructuur in de Pietelbeekstraat.

Dit project past in het Voetbalplan, dat voormalig sportschepen Rob Beenders eerder heft voorgedragen tot versterking van de werkingen op diverse vlakken van de verschillende Hasseltse voetbalclubs.

http://www.hasselt.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s