Tom Clijsters & Sarah Reynders zijn Wanatoeprijswinnaars 2016

Standaard
Uit 10 geselecteerde kandidaten uit ruim 200 afgestudeerprjecten won juweelontwerpster Sarah Reynders uit Heusden-Zolder de grote winnaar van de Wanatoeprijs 2016 met nog eens twee nevenprijzen. Tom Clijsters (nterieurarchitect aan de UHasselt met zijn Flexchair) uit Bree werd de overtuigde winnaar van de Publieksprijs Sarah Reynders mocht een cheque van 500 euro en een cadeaubon in ontvangst nemen voor de ogen van bezoekers – die de mooie expo EXIT van de afgestudeerden bewonderden in Z33 in Hasselt. Beide jonge creatievelingen mogen een krantenpagina vullen met hun werk in HBVL.

Voor de elfde keer werd de Wanatoeprijs georganiseerd. Het is jaarlijkse wedstrijd van alle academische afstudeerpr0jecten van de laatstejaars van PXL-MAD School of Arts Hasselt, LUCA School of Arts-MAD, Campus C-mine Genk en de faculteit Architectuur en Kunst van de Universiteit Hasselt.

Na de prijsuitreiking volgde nog een receptie. Om 22u werd de Wanatoeprijs 2016 afgesloten door een party. De tentoonstelling EXIT kan nog op zaterdag 26 juni 2016 bezocht worden in de gebouwen van Z33.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s