Vernieuwde braderie Hasselt Binnenstebuiten tussen 27 en 30 juni 2016

Standaard

hasselt binnenstebuiten 2016

De vernieuwde vierdaagse braderie Hasselt Binnenstebuiten tussen maandag 27 juni en donderdag 30 juni 2016 met ’s donderdags avondshopping tot 21u moet de beleving tijdens het Hasselts koopjesfeest versterken.bijlage vind je een affiche. Tijdens Hasselt Binnenstebuiten komen heel wat handelaars en horeca met hun product of hun kunnen op straat en zorgen ze voor een sfeervol shoppingmoment in de binnenstad. Alle initiatieven worden gebundeld op één Facebookpagina

Sfeer en gezelligheid

Er wordt ook voor extra sfeer gezorgd in de binnenstad. Op woensdagnamiddag 29 juni 2016 tussen 13u30 en 17u30 is er op het Capucieneplein een street-art-workshop met het uitleven van vinylstiften en krijt voor kinderen.

Daarnaast zullen er op woensdag- 29 en donderdagnamiddag 30 juni 2016 een aantal streetacts rondlopen in de binnenstad en zorgen een aantal dansgroepen voor sfeer op de Grote Markt en Molenpoortplein.

Het Molenpoortplein wordt gedurende deze vier dagen ingekleed als relaxplein, waar men even kan uitrusten van al het shoppen met een drankje en een hapje.

Het Hasselts stadsbestuur raadt aan om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen naar de binnenstad. Wie met de auto komt kan gratis parkeren op de parking op de Koning Boudewijnlaan en daar gratis de bus nemen naar het centrum. Ook de gratis parking aan de Gelatinefabriek kan gebruikt worden.

https://www.facebook.com/Hasselt-Binnenstebuiten-856025417864743

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s