Voka – KvK Limburg en Provincie Limburg reiken StageAwards 2016 uit

Standaard

Lander Engelen (Technisch Instituut Heilig Hart Tessenderlo) liep stage bij Drukkerij Atlanta en werd verkozen tot beste stagiair secundair onderwijs. Eveneens genomineerd in deze categorie waren Efi Gavriilakis (Sint Aloysius Zepperen) en Nick Kilanowski (Buso De Wissel).

Bij de stagiairs uit het hoger onderwijs gaat de hoogste eer naar Lisa Hillen (UCLL). Zij liep stage bij Aperam. Net niet winnaars in deze categorie zijn Laurens Kuijpers (PXL) en Chiara Trobbiani (PXL).

Buitengewoon Secundair onderwijs OV4 in Overpelt en Katholieke scholengemeenschap Harlindis en Relindis in Maaseik waren beiden genomineerd voor beste stageschool, maar Provinciale Handelsschool in Hasselt bood volgens de Limburgse bedrijven de meest optimale samenwerking en wint de award voor beste stageschool.

Ook het beste stagebedrijf werd bekroond. De scholen nomineerden de bedrijven die volgens hen de meest kwalitatieve stagebegeleiding aanboden aan hun stagiairs. De bedrijven die in deze categorie het meeste waardering kregen zijn Credon, Ebema en Scania Parts Logistics. Uiteindelijk is het Scania Parts Logistics dat zich een jaar lang stagebedrijf van het jaar mag noemen.

http://www.voka.be/limburg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s