Luc De Schepper verlengt rectormandaat UHasselt voor vierde keer

Standaard

luc de schepper

Luc De Schepper is op maandag 2 mei 2016 herkozen als rector van de UHasselt. Op 10 mei 2016 volgt de officiële aanstelling door de Raad van Bestuur. Rector De Schepper zal dan op 1 oktober 2016 aan zijn vierde termijn beginnen.

 De 212 stemgerechtigden (professoren, assisterend academisch personeel, administratief en technisch personeel en studenten) konden tussen 19 april en 2 mei 2016 hun stem uitbrengen op de rectorkandidaten. Vandaag, tijdens de Algemene Vergadering van de Faculteitsraden, werden de stemmen geteld. Beheerder Marie-Paule Jacobs maakte als voorzitter van het kiescollege de uitslag bekend. Van de 199 rechtsgeldige stemmen kreeg prof. dr. Luc De Schepper 143 stemmen, decaan Piet Stinissen (faculteit Geneeskunde en levenswetenschappen) 52 stemmen. Er waren 4 blanco stemmen.

 “In het afgelopen decennium hebben we de UHasselt kunnen uitbouwen tot de vijfde, volwaardige universiteit in Vlaanderen. In de komende vier jaar komt het erop aan om nog extra stappen te zetten. Ik reik de héle UHasselt-gemeenschap de hand om samen verder aan de toekomst van onze universiteit te werken”, aldus prof. dr. Luc De Schepper.

http://www.uhasselt.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s