Wearable Stories Hasselt verlengt pop-up tot eind mei 2016

Standaard

Tot eind mei 2016 zijn de zelfontworpen en in Bali gefabriceerde dameskledij van de Maasmechelse Anke Coenen (29) en de Houthalense Loredana Falone (28) in hun pop-upstore bij OAK-concepts The Store – dat ook op 29 en 30 april 2016 in de Hasseltse Persoonstraat 26 officieel de deuren opent – te koop. Hun tijdelijke winkel is door het verkoopsucces een maand verlengd. 

Na de eerste uitzending van ‘Het eerste kwartaal’ op Canvas in februari 2016 is voor beide dames – die lange tijd in Bali hebben vertoefd en enkel een webshop runden met hun modelabel – de business in een stroomversnelling gekomen. Het directe contact met de klanten en de klantenbinding waren de drijfveren om met hun derde collectie van casual en tijdloze dameskledij van hun label Wearable Stories een pop-store te runnen in de door OAK-concept aangeboden ruimte in de Persoonstraat.

“Beiden hebben we geen mode-opleiding genoten, maar zijn we wel erg gepassioneerd in het volgen van modetrends via diverse mediakanalen. Zo groeien onze ideeën om damesmode zelf op papier te ontwerpen en ze laten uit te werken in patronen met de daaropvolgende productie door de getalenteerde handen van een moeder en dochter in Bali, die de traditionele ambachtsstiel hoog in het vaandel dragen. Wij verkopen ze dan in onze pop-upstore samen met suède handtassen, maar zonder juwelen of schoeisel”, aldus Anke Coenen. Gestart met hun eerste collectie zijn ze in januari 2015 – die gereed was in mei 2015 – en inmiddels zijn ze aan hun derde collectie toe.

De ontwerpen van Wearable Stories zijn zeer basic. “Details zijn erg belangrijk in onze casual en tijdloze stukken. De minimalistische stijl wordt versterkt door het eigentijdse karakter en inspeling op de modetrends. We werken enkel met natuurlijke stoffen van zeer goede kwaliteit zoals katoen, viscose en linnen”.  Naast de webshop is Wearable Stories ook verkrijgbaar bij Ravie in Hasselt, Stijl in Maastricht, Lilly en Shop Actuelle in Maasmechelen, Gloria in Diest en Glam 3120 in Tremelo.  Voor degelijke kwaliteit dameskledij is er een eerlijke prijs. Wearable Stories Hasselt is dagelijks open tussen 11 en 18u, behalve op maan- en dinsdag telkens vanaf 14u & gesloten op zon- en feestdagen.

http://www.wearable-stories.com

https://www.facebook.com/wearable.stories

https://www.instagram.com/wearable.stories

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.