Burgemeester opent Sissy-Boy op 25 maart 2016 in Hasselt

Standaard

Op vrijdag 25 maart 2016 opent burgemeester Hilde Claes de deuren van Sissy-Boy deuren aan de Grote Markt 12 in Hasselt. In het openingsweekend geldt een korting van 15% en ontvang je bij besteding van 10 euro een goodie. Aan het eind van de kindervakantie, op 9 april 2016, kunnen kinderen zich van 11 en 14u laten schminken.

Sissy-Boy is een uniek mode- en lifestylemerk met vandaag de dag 38 winkels in de Benelux. Sissy-Boy is een merk met Nederlandse roots en een mondiale levenshouding. Een merk met een verhaal. En dit verhaal gaat naast kleding ook over, eten, drinken, verzorging, styling en nog veel meer. Het draait hierbij om combinaties, en om de bijzondere verbindingen en ervaringen die daaruit ontstaan. Mode met interieur, styling met living, een jurk met accessoires. Niet alleen de producten inspireren, ook op de tasjes en op de muur in de winkel zijn verrassende spreuken geschreven. Samen met Sissy-Boy geef je vorm aan de basisbehoeften van je leven. Het credo van Sissy-Boy luidt daarom: Life designed with Sissy-Boy.

Het motto ‘LIFE designed with Sissy-Boy’ komt overal tot uiting in de winkel, waar zachte kleuren de boventoon voeren. De nieuwe winkel naar het winkelconcept van het architecten duo Ina & Matt, is een warenhuis in het klein waar de hele familie terecht kan. Het aanbod strekt van bijzondere vintage objecten met een verhaal tot aan de nieuwe verzorgingslijn van Sissy-Boy en originele kleding voor jong en oud met een frisse nieuwe signatuur die past bij het Sissy-Boy van nu.

http://www.sissy-boy.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s