Nieuw cursusaanbod volwassenen Qrios–campus TIHH

Standaard

Qrios–campus TIHH start vanaf 25 januari 2016 met een nieuw cursusaanbod. Het aanbod is uiteenlopend: informatica en fotografie, maar ook bedrijfsautomatisatie en meerdere workshops klussen.

De nieuwe opleiding voor fotograaf is een professionele opleiding, maar kan ook gevolgd worden door de enthousiaste amateur fotograaf.

Leren werken met smartphone of tablet kent een geweldig succes. Maar ook op een veilige manier met sociale media omgaan is een interessante module.

Zin om op stap te gaan met een GPS-toestel? Kom meemaken in onze cursus Outdoor GPS Basecamp wat een GPS-toestel je allemaal aan informatie kan geven tijdens een gezellige wandeling of fietstocht.

En wie zin heeft om te klussen, is zeker in één van onze workshops geïnteresseerd: tuinieren, steigermeubelen, meubels stofferen, verven, behangen en gyproc plaatsen.

De cursussen kunnen door iedereen gevolgd worden, 55-plussers of jongeren, voor beginners of gevorderden. En je kan de gewenste cursus op het moment dat het je het beste uitkomt, want de cursussen zijn zowel overdag als ’s avonds.

http://www.qrios.be

Advertenties

2 gedachtes over “Nieuw cursusaanbod volwassenen Qrios–campus TIHH

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s