Il Mazzolino di fiori Hasselt al 18 jaar bekend voor prachtige exclusieve rozen

Standaard

il mazzolino di fiori

De bloemenwinkel Il Mazzolino di fiori van Marlou Stas en echtgenoot Valère is reeds 18 jaar gevestigd in Hasselt, momenteel in de Ridder Portmansstraat 10, maar ervoren in de Ridderstraat en begonnen eveneens in de Ridder Portmansstraat. Valère is ook 40 jaar bloemist en de winkel is bekend om zijn mooie exclusieve rozen.

il mazzolino di fiori 1

“Wij maken voor elke gelegenheid vakkundig bloemenwerken voor onder andere communiefeesten en huwelijken. Ons bloemenaanbod – met dagelijks een vers assortiment – wordt aangevuld door vazen en potten van Dutz en Depots. Voor de eindejaarsperiode kan je bij ons terecht voor kerstdecoratie voor binnen en buiten”, aldus Marlou Stas, die ook de betekenis van Il Mazzolino di fiori  nog wil prijsgeven: samengebonden busseltje van bloemen.

“We maken ook deel uit van de Internationale Fleuropdienstverlening om bloemen wereldwijd op een bepaald adres en tijdstip te leveren”, besluit ze. De bloemenzaak is dagelijks geopend tussen 9 en 18u, ook op koopzondagen tussen 13u30 en 18u, behalve op zon- en maandag. Op feestdagen is Mazzolino di fiori open tussen 9 en 14u. Online bestellen kan op info@ilmazzolino.be.

http://www.ilmazzolino.be

https://www.facebook.com/il.mazzolino

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.