Focus op Hasselt en Hasselt-Nieuws gaan samenwerken

Standaard

tim en lutje

Het medialandschap in Hasselt zal binnenkort wat meer kleuren met pittige informatie, meer video- en fotoreportages en eventueel een videokanaal er bovenop. Dat is althans het akkoord dat uit de bus kwam na gesprekken tussen Tim Vervoort met onder andere zijn nieuwswebsite Hasselt-Nieuws en Lutje Bex met haar stadsblog Focus op Hasselt. Berichten linken naar elkaar en samen producties op poten zetten horen erbij.

“Ik ben een zeer ondernemend persoon en ik studeer in mijn laatste jaar richting Wiskunde-Wetenschappen studeert aan het Koninklijk Atheneum Plus in Hasselt. Fotografie, video’s maken, webdesign, applicaties maken van Android en online marketing zijn mijn hobby’s, die passionele vormen hebben aangenomen. Ik wil een masteropleiding in de bedrijfsopleiding volgen in Diepenbeek”, stelt Tim zich voor, die ook lid is van Filmclub Curieus Hasselt.

“Met mijn professionele apparatuur beweeg ik me onder de mensen of op events – al dan niet op aanvraag – om prachtig materiaal te filmen en/of te fotograferen. Dat plaats ik dan op mijn website http://www.hasselt-nieuws.be, waarop de Hasselaar ook nuttige informatie kunnen lezen betreffende alles wat met afval te maken heeft, waar parkeren in onze stad en hoeveel kost dat, linken naar het openbaar vervoer en een stand van zaken over de openbare werken”.

Focus op Hasselt en Hasselt-Nieuws kunnen perfect complementair zijn voor elkaar. Op Focus vind je allerhande info over Hasselt en soms ook activiteiten rond de stad. Info niet alleen voor de geïnteresseerde Hasselaar, maar vooral ook voor de bezoeker, shopper en waarom niet de toerist naar Hasselt. Het is een krachtige stadsblog in de vorm van een stadskrant met een persoonlijke touch van de redactrice.

“We gaan zeker samenwerken met verwijzing via links naar elkaars berichten. We denken ook aan een gemeenschappelijke website en aan een luchtige talkshow met muziek van al dan niet beginnende bandjes op stillere plaatsen in Hasselt in het leven te roepen, maar daarover hoor je alvast binnenkort meer”, klinkt het in koor.

http://www.hasselt-nieuws.be

https://focusophasselt.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.