Twee Hasseltse teams nemen deel aan Oxfam Trailwalker op 25 en 26 augustus 2012

Standaard

Voor de vijfde keer wordt op 25 en 26 augustus 2012 in de buurt van Eupen in de Hoge Venen de Oxfam Trailwalker georganiseerd. Dat is 100 km wandelen binnen 30 uren met ploegen van 4 stappers. Twee Hasseltse ploegen schreven in en gaan de uitdaging aan, samen met 212 andere teams, goed voor meer dan 900 wandelaars.

Team 52 van de stad Hasselt rond schepen Valerie Del Re met Marc Bogaerts, Mark Van de Vijver, Gerd Severi en Geert Vandekerkhof & het team 219 Hopla rond Arno Simons van de Hasseltse Wereldwinkel zullen aan de start verschijnen voor de 100 km.

Elk team moet bovendien minstens 1.500 euro inzamelen voor projecten van Oxfam-Solidariteit. Zo werd inmiddels over vier edities reeds 1.669.582 euro ingezameld.

Die van de stad Hasselt zijn nog volop geld aan het inzamelen. Wegens gebrek aan training doet Valerie Del Re echter niet mee. De stadswerklui daarentegen hebben wekelijks getraind, ook op het parcours ter plaatse.

81% van de deelnemers bereikte in 2011 de finish. Dit jaar staan 300 vrijwilligers klaar om zich belangeloos in te zetten om de vijfde Oxfam Trailwalker succesvol te laten verlopen.

Wij duimen voor onze Hasseltse deelnemers!

www.oxfamtrailwalker.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.