33 standhouders vormen gezellige creatieve markt op 1 m²

Standaard

Terwijl het water met bakken uit de hemel viel, was het een komen en gaan van bezoekers op zondag 22 april 2012 op de kleinschalige 1 m²-creativiteitsbeurs in de accommodatie van de oude stokerij Smeets in de Raamstraat. Visiteurs vonden hun gading in 33 standhouders met hun zelfgemaakte producten.

Organisatrice Mitsy Sleurs van ArtMind was zeer contect over de opkomst. “Het opzet is om een beperkte groep creatievelingen en hun zelfgemaakte producten samen te brengen in een kleinschalig  en leuk project en hen zo hun artikelen aan een grote publiek voor te stellen. Ik wil weg van die grote organisaties die er ook al bestaan op vlak van creativiteit in onze regio, want de gezelligheid verdwijnt”, aldus Mitsy die er zelf een stand had met 99 gevoelenskaarsen.

Die kleinschalige aanpak heeft meteen ook succes, want de opkomst was goed, dankzij de gerichte reclame. “Allerhande creatievelingen in onder andere juwelen, kinderkledij, decostukken en nog veel meer vullen het historisch kader van dit pand perfect in”, benadrukt Mitsy Sleurs de gezelligheid nog even.

Twee Nederlandse en een Engelse standhouders gaven de beurs een internationaal karakter. “De overige deelnemers zijn Belgen”, licht ze toe.

We kijken uit naar een tweede vierkante metermarkt!

www.artmind.eu

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s