Scouts Lod Lavki vertoeven in bergkamp in Plan

Standaard
De grote delegatie van de scouts van Lod Lavki hebben hun tenten in de loop van zaterdag opgeslagen in een dal met links en rechts grote rotsformaties in Plan in de Spaanse Pyreneeën. Volgens de schaarse berichten in hun dagboek hebben ze het naar hun wens.

 Vorige week verbleven ze vijf dagen in het zomerkamp samen met 2000 andere jongeren in Lourdes. Hier was het spelelement wel minder van tel, aangezien ze Lourdes in alle facetten hebben leren kennen. Praten met bedevaarders, de Lourdesgrot bezoeken, meer bezinnen met de gedachte om zieken en hulpbehoevenden te kunnen helpen, was hun boodschap.

Weer

Over het weer in Lourdes komen we niet veel te weten tot nog toe in hun dagboek. Ook zullen ze wel hevige regenvlagen hebben doorstaan. Immers Lourdes ligt niet ver van Pau en de Tourmalet, waar vorige week de Tour zijn ontknoping kreeg in dat helse weer.

foto lodlavki.be

Plan here we come….

Foto lodlavki.be

In Plan zullen ze hun zevenjaarlijks Lourdeskamp uitdoen met bergtochten, rafting, canyoning en andere spelgelegenheden. Een potje voetbal spelen ze steeds graag. Hopelijk kunnen ze in Plan en omgeving genieten van mooi weer, alhoewel dat in de Pyreneeën dikwijls en snel kan omslaan.

www.lodlavki.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.