Rapertingen start feesten met GP Mario Lanza

Standaard

De plaatselijke KSA-VKSJ-afdeling organiseert op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juli ‘Rapertingen Feest’. Een prettig wijkfeest rond de jeugdlokalen op de Luikersteenweg, waar elke inwoner van Rapertingen zeker een bezoekje moet aan brengen.

Vrijdag vanaf 20u kunnen teams van maximum 5 personen deelnemen voor 20 euro per ploeg aan de Grote Prijs Mario Lanza, een nieuw initiatief en quiz in het jaarlijks feestprogramma in het OC Rapertingen. Mario Lanza was een gevierd Amerikaans operatenor en Hollywoodfilmster in de jaren 50.

Zaterdag vanaf 14u vindt de stratenstrijd plaats, een spelletjescompetitie tussen verschillende straten en buurten van Rapertingen. Intussen kunnen de kleinsten terecht op een springkasteel,  in een schminkstand of genieten van ballonanimatie.

Zondag vanaf 12u wordt de parking van de jeugdlokalen ingedeeld in heel wat voetbalpleintjes. Voor 15 euro per ploeg kunnen teams tegen elkaar uitkomen in competitievorm.

De ouderen kunnen ook het ganse weekend met volle teugen genieten van het Rapertingen-Feest-Terras.

Inschrijven voor quiz en voetbal kan via jellevanheers@hotmail.com, 0495/69 98 28.

Volgende activiteit is Rapertingen kermis van 31 juli tot 2 augustus aan de andere kant van de Luikersteenweg, aan OC Rapertingen. Maar nog vroeger, van 10 tot 12 juli bergaf Henegouwberg, draait het molentje opWimmertingen kermis.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.